مواد لازم :
_روغن جامد يا كره اي كه دوغ آنرا گرفته باشيد 0/5 ليوان ( نيم ليوان )
_شكر ساييده شده نرم 1 ليوان
_پودر كاكائو 1/5 ليوان ( يك و نيم ليوان )
_ مغز گردو و پسته و بادام و .... 1 ليوان
طرز تهیه:
اگر از كره استفاده ميكنيد روي حرارت ملايم بگذاريد و دوغ آن را جدا كنيد بعد كاكائو را اضافه كنيد و مدام به هم بزنيدتا زماني كه مزه خام كاكائو از بين برود بعد ظرف را به روش بن ماري روي ( يك ظرف آب در حال جوش ) بگذاريد و شكر سائيده شده را در آن بريزيد و به مدت 10 دقيقه آنرا به هم بزنيد در اين زمان شكر كاملاً حل شده و شكلات آماده است . اگر قالب شكلات داريد ميتوانيد در قالب بريزيد ويا كف يك سيني را با چند قطره روغن چرب كرده و كاكائو را در سيني ريخته و به قطر 3 ميليمتر سطح آنرا صاف كنيد و بعد مغزها را روي آن به صورت يكنواخت روي آن بريزيد و بعد آن را در يخچال گذاشته و بعد از سرد شدن برش دهيد و در ظرف شكلات خوري بگذاريد. ميتوانيد فقط از يك نوع مغز استفاده كنيد براي مثال روي آنرا فقط با پسته خرد شده تزيين كنيد و يا فقط از گردو براي تزيين استفاده كنيد در اين تصوير من از خلال پسته و خلال بادام و گردوي خرد شد( مخلوطي از هر سه ) براي تزيين استفاده كردم
منبع: ashpazierangin