مواد لازم:
شیر.......................................... 2 پیمانه
شکر ..........................................60 گرم
پودر شکلات ..................................2 قاشق سوپخوری
خامه ............................................150 گرم
پودر ژلاتین ....................................5 قاشق چایخوری
بیسکویت ویفر قهوه نیمکوب شده .........5 قاشق سوپخوری
گردو نیمکوب شده ............................5 قاشق سوپخوری
شکلات دراژه خرد شده ......................2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
شیر، شکر و پودر شکلات را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس کنار بگذارید تا ولرم شود. پودر ژلاتین را همراه 8 قاشق سوپخوری آب مخلوط کنید و روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا شفاف شود. حال آن را به مخلوط شیر اضافه کنید؛ بعد از آن خامه و گردو را بیفزایید و بگذارید تا کاملا مخلوط خنک و کمی غلیظ شود ولی بسته نشود در آخر ویفر و شکلات دراژه را اضافه کنید و درون قالب مورد نظر بریزید و شش ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود. حال به ظرف مورد نظر برگردانید و تزیین کنید. شما میتوانید از اسپری طلایی خوراکی برای تزیین این کرم استفاده کنید.
گردآوری: تحریریه