بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه گیپور خوراکی

  • بازدید: 2460
گیپور خوراکی

گیپور خوراکی

گیپور خوراکی

  1. مواد لازم:

    آب جوشیده یا آب مقطر...........................1/2 پیمانه + 1/5 قاشق غذاخوری
    پودر تیلوز یا ثعلب یا سی ام سی................1قاشق غذاخوری
    پودر قند............................................1 قاشق غذاخوری
    نشاسته ذرت.......................................2 قاشق غذاخوری (یک بار هم با 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت امتحان کنید، ممکن است با آب و هوای محیط زندگی شما تطبیق بیشتری داشته باشد)
    پودر مرنگ یا پودر سفیده تخم مرغ............1/8 قاشق غذاخوری
    رنگ سفید.........................................به دلخواه
    گلوکز یا شربت ذرت.............................1/4 قاشق غذاخوری
    رنگ ژله ای........................................1 قطره
    گلیسیرین..........................................7 گرم


    طرز تهیه:

    تیلوز یا ثعلب یا سی ام سی را روی آب می ریزیم و با همزن می زنیم تا کاملا یکدست شود.بقیه مواد خشک را اضافه می کنیم و با قاشق یا دور کند همزن می زنیم تا کاملا یکدست شود. بعد با کاردک روی مولد می کشیم. من همه را با دست زدم (حدود بیست دقیقه با قاشق هم زدم تا یکدست شد.)
    بعد با کاردک آروم روی مولد مخصوص می کشیم و 6 تا 8 ساعت در محیط قرار می دهیم تا خشک شود. وقتی خشک شد با احتیاط از مولد جدا می کنیم. اگر فر برقی دارید در دمای 70-80 درجه 10 تا 12 دقیقه قرار بدید تا خشک شود. اگر گیپور زیاد توی فر بمونه خشک و شکننده میشه و تلفات میده. باا فر گازی نمیشه.
    با اون مقدار از مواد حدودا 4/5 تا 5 مولد گیپور بدست میاد.


    گردآوری: تحریریه