بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پیراشکی کرمدار

  • بازدید: 522
پیراشکی کرمدار

پیراشکی کرمدار

پیراشکی کرمدار

  1. مواد لازم خمیر:

    شکر..................................8 قاشق سوپخوری
    شیر..................................1/2 پیمانه
    آب ولرم.............................1/2 پیمانه
    روغن مایع..........................2 قاشق غذاخوری
    خمیر مایع..........................2 قاشق غذاخوری
    کره..................................2/3 پیمانه
    نمک.................................خیلی کم
    تخم مرغ...........................2 عدد
    آرد.................................در حدی که به دست نچسبد


    مواد لازم برای کرم:

    شکر............................1 پیمانه سرخالی
    شیر............................1و نیم پیمانه
    وانیل شکری..................1 قاشق چای خوری
    نشاسته ذرت.................1/4 پیمانه
    کره.............................2 قاشق غذاخوری


    طرز تهیه خمیر:

    ابتدا شیر داغ را با شکر و نمک و روغن مایع و کره و آب خوب مخلوط میکنیم. بعد از اینکه کمی خنک شد تخم مرغها و خمیر مایع را اضافه میکنیم و بعد آرد الک شده را اضافه کرده در حدی که به دست نچسبد و خوب ورز می دهیم و به مدت 2 ساعت روش را می پوشانیم و استراحت می دهیم تا حجم آن دو برابر شود. بعد از استراحت به اندازه نیم سانت خمیر را پهن می کنیم و قالب می زنیم و بعد دوباره خمیرهای قالب زده را به مدت 20 دقیقه استراحت می دهیم و بعد در روغن سرخ کردنی فراوان سرخ می کنیم و می گذاریم تا سرد بشن بعد از سرد شدن یه برش از پهلو می دهیم و کرم را توش میگذاریم. بعد با فرچه یه کم روغن مایع روی پیراشکی ها می کشیم و پودر نارگیل میریزیم.


    طرز تهیه کرم:

    شکر و نشاسته را با هم مخلوط می کنیم. سپس شیر را اضافه می کنیم بعد روی حرارت ملایم میگذاریم تا غلیظ بشه بعد وانیل و کره را اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم و بعد از سرد شدن داخل پیراشکی ها میگذاریم.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه نیمکد