بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شارلوت کاکائو با بیسکوییت

  • بازدید: 1529
شارلوت کاکائو با بیسکوییت

شارلوت کاکائو با بیسکوییت

شارلوت کاکائو با بیسکوییت

  1. مواد لازم:

    آرد...........................4 قاشق غذا خوری
    شیر.........................4 لیوان
    شکر........................8 قاشق غذا خوری
    وانیل......................1/4 قاشق چای خوری
    گلاب.......................نصف لیوان
    تخم مرغ.................1 عدد
    پودر کاکایو..............2 قاشق غذاخوری
    کره........................50 گرم


    طرز تهیه:

    همه مواد را با هم مخلوط می کنیم و میگذاریم روی شعله گاز و مثل فرنی هم میزنیم تاسفت شود. قبلش مطمین شدهه باشید که هیچ گلوله ای از آرد و کاکایو باقی نمونده باشه. می توانید به جای آرد از نشاسته استفاده کنید که باع شفافیت بیشتر مواد میشود.
    ابتدا بیسکوییتها را درون نسکافه و یا هر چیز دیگه ای که دوست دارید مانند شیر یا گلاب یا چای و... بزنید و مانند تصویر زیر در ته کاسه بچینید. سپس مانند تصاویر زیر مرحله به مرحله مواد درست شده و موز و گردو و باز بیسکوییت و مواد میانی و موز و گردو و بیسکوییت را بریزید.
    بعد از اینکه مراحل تموم شد شارلوت را به مدت 12 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیردو سپس توی دیس مورد نظر برگردونیدش و تزیین کنید.
    نکته: همانطور که از عکس مرحله اول نیز پیداست حتما قبل از چیدن بیسکوییت ها، درون کاسه را با پلاستیک بپوشانید و بیسکوییتها را روی پلاستیک بچینید تا موقع برگردوندن شارلوت به مشکلی بر نخورید.
    نوش جان






    گردآوری: تحریریه