بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک رنگین کمانی توی پلوپز

  • بازدید: 1781
کیک رنگین کمانی توی پلوپز

کیک رنگین کمانی توی پلوپز

کیک رنگین کمانی توی پلوپز

  1. مواد لازم:

    آرد ........................................................................1 و نیم پیمانه
    شکر.......................................................................1 پیمانه
    روغن مایع (مخصوص پخت و پز).......................................نصف پیمانه
    تخم مرغ ..................................................................4 عدد
    بکینگ پودر ...............................................................1 قاشق مرباخوری
    وانیل.......................................................................1 قاشق چایخوری
    رنگ خوراکی(صورتی،بنفش،آبی،سبز،زرد،نارنجی،قرمز)...........از هر کدام 4قطره


    طرز تهیه:

    ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی میشکنیم و با همزن میزنیم تا کاملا یک دست شود، سپس شکر را اضافه میکنیم و هم میزنیم.آرد و بکینگ پودر را در ظرفی دیگر مخلوط کرده و در مایه کیک الک میکنیم و با همزن هم میزنیم سپس روغن مایع و وانیل را اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا مخلوط شود. پس از آماده شدن مایه آن را به هفت قسمت تقسیم میکنیم و در هر ظرف یک رنگ میریزیم.
    داخل پلوپز یک قاشق غذاخوری روغن مایع میریزیم و کف و یک بند انگشت از دیواره ی پلوپز را چرب میکنیم، مایه ی آماده را به ترتیب رنگ های گفته شده در مواد لازم،در مرکز پلوپز میریزیم مواد خود به خود پخش میشود و به صورت لایه های پشت سر هم در می آید با خلال دندان از طرف دیواره ی پلوپز به سمت مرکزمیکشیم و شکل گل در میاوریم. پلوپز را روی 20 دقیقه تنظیم میکنیم و روشن میکنیم. هنگام پخت در پلوپز باز نشود چون مانع از پف کردن کیک میشود.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه نیمکد