مواد لازم:
توت فرنگی ................................................................. 500 گرم
بیسکوییت ریز خورد شده ( ساقه طلایی یا نان سوخاری ) .......... 1/2 فنجان
کره آب شده ................................................................ 2 قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای در دمای اتاق ................................................ 30 گرم
ماست خامه ای .............................................................. 1/2 فنجان
خاکه قند الک شده ......................................................... 2/3 فنجان
اسانس بادام یا وانیل ..................................................... 1 قاشق چایخوری
خامه .......................................................................... 1 فنجان
نعناع برای تزیین ........................................................... به مقدار لازم
طرز تهیه:
توت فرنگی ها را ورقه ورقه می کنیم و با یک قاشق غذاخوری شکر در یک کاسه مخلوط می کنیم و کنار میگذاریم. بیسکوییت خورد شده را با کره آب شده و یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط می کنیم. پنیر خامه ای را با میکسر می زنیم تا نرم شود. ماست خامه ای و خاکه قند و اسانس را اضافه می کنیم و می زنیم. در ظرف دیگری خامه را خوب می زنیم تا پف کنه.( بهتره موقع زدن کاسه خامه را داخل یک کاسه آب و یخ قرار بدیم تا نبره). مخلوط پنیر و ماست را با قاشق با خامه مخلوط می کنیم.
ته لیوان یک قاشق بیسکوییت می ریزیم بعد یک لایه مخلوط خامه و پنیر و بعد تکه های توت فرنگی را. این کار را در چند لایه تکرار می کنید.
نوش جان
گردآوری: تحریریه نیمکد