بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک نارگیل با رویه نارگیل تست شده

  • بازدید: 572
کیک نارگیل با رویه نارگیل تست شده

کیک نارگیل با رویه نارگیل تست شده

کیک نارگیل با رویه نارگیل تست شده

  1. مواد لازم:

    آرد........................................................................ 2 پیمانه
    شیرنارگیل............................................................... 1 پیمانه اگر در دسترس نبود از شیرپرچرب استفاده کنید
    کره........................................................................ 1 پیمانه
    تخم مرغ ................................................................ 3عدد
    شکر...................................................................... 1 و 1/3 پیمانه
    وانیل.................................................................... 1 قاشق چای خوری
    پودر نارگیل............................................................ 1پیمانه
    بکینگ پودر............................................................ 1 قاشق چای خوری
    جوش شیرین.......................................................... 1 قاشق چای خوری
    نارگیل تازه رنده شده درشت برای رویه کیک.................. به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین را الک کنین. کره نرم شده با شکر خوب بزنین تا کرم رنگ بشه و بعد تخم مرغ ها رایکی یکی اضافه کنید. وانیل و سپس شیر را اضافه کنید. در این مرحله پودر نارگیل ریز را اضافه کرده و بعد از اون مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید. قالب مورد نظر را چرب کرده آرد پاشی کنید و مایه را داخلش بریزید. فر را از قبل گرم کنید. زمان پخت 50 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد. که در فرهای مختلف متفاوته. بعد از پخت اجازه بدید خنک بشه بعد کمی خامه روی کیک بزنید و کمی پودر نارگیل و نارگیل تست شده بریزید.
    برای تست کردن نارگیل تازه رو درشت رنده کرده با کمی شکر مخلوط کنید سپس روی سینی فر بریزید و داخل فر با دمای170 درجه قرار بدید هر 5 دقیقه هم بزنید تا وقتی که تست بشه.
    نکته: این کیک به تنهایی و بدون نارگیل تست شده هم بسیار خوشمزه هست.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه نیمکد