بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه ژله ماءالشعیر

  • بازدید: 953
ژله ماءالشعیر

ژله ماءالشعیر

ژله ماءالشعیر

  1. ژله موز یا آناناس را طبق دستورش درست کنید.
    نصف مواد را داخل یخچال بذارید و بعد از اینکه یه کم خودشو گرفت آنها را از یخچال بیرون آورده و با چنگال هم بزنید تا حباب دار بشه. بعد از تشکیل حباب ژله ها را داخل جام میریزیم و دوباره میذاریم توی یخچال. نصف دیگر مواد که بیرون از یخچال بود را با دور تند همزن به قدری بزنید تا کف کنه و شکلی شبیه به سفیده تخم مرغ پیدا کنه. حالا کف ها را با قاشق روی ژله های حبابدار داخل جام ریخته و مجددا داخل یخچال میذاریم تا خودشو بگیره. تقریبا یک ساعت بعد آماده است.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه نیمکد