بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر شیر عسلی

  • بازدید: 938
دسر شیر عسلی

دسر شیر عسلی

دسر شیر عسلی

  1. مواد لازم:

    شیر عسل............................. 400 گرم
    شیر داغ............................... 2 پیمانه
    آب سرد............................... یک و نیم پیمانه
    پودر ژلاتین........................... 3 یا 4 قاشق غذاخوری
    خامه صبحانه.......................... 100 گرم


    طرز تهیه:

    شیر عسلی را با شیر داغ هم بزنید، بعد یک و نیم پیمانه آب سرد را با پودر ژلاتین قاطی کنید روی بخار کتری گذاشته تا شفاف و روان شود. حال خامه صبحانه را در ظرفی ریخته و قاشق قاشق از مواد شیر عسلی بریزید توش و با چنگال هم بزنید چون اکه مستقیما با مواد قاطی کنید گلوله میشود، و یکدست نمیشود، ژلاتین آب شده را هم همینطور، چند قاشق از مواد شیر عسلی داخلش بریزین و هم بزنید تا یکدست بشود. اکنون همه را با هم قاطی کنید. در ظرف دسر مورد نظر ریخته سه چهار ساعتی بمونه در یخچال ، خودشو که گرفت ته ظرف را در آب گرم بگذارید، کف ظرف مورد نظر را خیس کنید و دسر را در ظرف برگردونید، خیس کردن ظرف برای اینه که اگر دسر درظرف کج قرار گرفت بتونید اونو جا به جا کنید و به ظرف نچسبه، با پسته و هر چیز دلخواه دیگر تزیین کنید.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه نیمکد