بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی لطیفه

  • بازدید: 918
شیرینی لطیفه

شیرینی لطیفه

شیرینی لطیفه

  1. مواد لازم:

    تخم مرغ............................. ٣ عدد
    آرد.................................... ٧٥ گرم
    نشاسته ذرت ...................... ٢قاشق سوپ خوری يا ٢٥گرم
    بگينگ پودر......................... ١/٤قاشق مرباخوری
    وانيل ............................... به مقدار كمى
    پودر قند............................ ٨٥ گرم


    طرز تهیه:

    زرده و سفيده را جدا ميكنيم سفيده را با نصف پودرقند زده تا كاملا فرم بگيره . زرده را با بقيه پودر قند به همراه وانيل ميزنيم تا کرم رنگ بشه آرد و بكينگ پودر را با هم سه مرتبه الك ميكنيم و در سه مرحله آرد و سفیده را به زرده اضافه ميكنيم. یعنی اول کمی مخلوط آرد به زرده اضافه کرده دورانی مخلوط میکنیم بعد کمی سفیده بعد دوباره کمی آرد و به همین ترتیب تا مواد تمام شود. دورانى و ارام هم ميزنيم سينى را كاغذ روغنى انداخته مواد را با قيف در سينى ريخته روى آنها پودر قند ميريزيم و در فر از پيش گرم شده با دماى ١٧٥درجه به مدت ١٥دقيقه میپزیم. بعداز خنك شدن با خامه پر ميكنيم و با پودر پسته و یا کاکائو تزیین می کنیم.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه نیمکد