بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک هل و گلاب (2 تخم مرغی)

  • بازدید: 725
کیک هل و گلاب (2 تخم مرغی)

کیک هل و گلاب (2 تخم مرغی)

کیک هل و گلاب (2 تخم مرغی)

  1. مواد لازم:

    آرد ..................................................................................... 90 گرم
    نشاسته ذرت (سفیده و بین انگشتان قرچ قرچ میکنه)....................... 30 گرم (اگر نشاسته ی ذرت ندارید میتونید به جاش از آرد استفاده کنید. یعنی کلا 120 گرم آرد بریزید)
    شکر.................................................................................... 110 گرم
    تخم مرغ .............................................................................. 2 عدد درشت
    گلاب ...................................................................................6 قاشق غذاخوری
    روغن مایع بدون عطر و بو ......................................................... 6 قاشق غذاخوری
    هل تازه آسیاب شده ............................................................... 1 قاشق چایخوری
    بیکینگ پودر......................................................................... 1 و 1/2 قاشق چایخوری


    طرز تهیه:

    اول آرد و بیکینگ پودر و نشاسته ی ذرت را الک کنید و بعد با پودر هل مخلوط کنید. تخم مرغ و شکر را باهم بزنید تا سفت و سفید و کشدار بشه و حجمش دو تا سه برابر بشه. بعد بهش گلاب و روغن مایع را اضافه کنید و کمی بزنید. در نهایت ترکیب آرد را بهش اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید. (بعد از اضافه کردن آرد نباید با همزن بزنید).توی قالب بریزید و با دمای 180 درجه و به مدت 30 تا 40 دقیقه یا تا زمانیکه تستر تمیز بیرون بیاد بپزیدش. می توانید از قالب میان تهی استفاده کرده و با روغن جدا کننده چربش کنید تا کیک خیلی راحت از قالب جدا شود.
    نکته: روغن جدا کننده: 50 گرم کره + 50 گرم روغن مایع + 50 گرم آرد رو با همزن برقی زدم تا غلظتش مثل ماست خامه ای شد و قالبم رو که از جنس گالوانیزه بود باهاش چرب کردم.
    نوش جان


    منبع: mamisite.com