مواد لازم:
شیر ............................................. نیم لیتر
شکر............................................. 50 گرم
نشاسته ذرت.................................. 50 گرم
تخم مرغ........................................ یک عدد
اسانس توت فرنگی........................... چند قطره
رنگ صورتی.................................... چند قطره
وانیل و نمک................................... کمی
طرز تهیه:
نشاسته داخل شیر حل کرده و روی حرارت میگذاریم. تخم مرغ و شکر و وانیل و اسانس توت فرنگی و نمک را با همزن میزنیم تا یک دست و کرم رنگ شود. بعد به شیر و نشاسته اضافه میکنیم. و مرتب هم میزنیم تا یک دست بشه. به غلظت فرنی که رسید از روی حرارت برداشته و رنگ صورتی( مارک ویلتون امتحان شده و خوب بوده) را اضافه و کمی با همزن میزنیم تا کاملا صاف و یک دست بشه. پودینگ آماده را داخل ظرف ریخته و در یخچال میزاریم تا خنک بشه.
لایه دوم ژله هندوانه است که رنگ صورتی ملایمی داره و لایه سوم هم که بستنی مخلوط با ژله آلوورا درست کرده و پس از سرد شدن لایه دوم روی آن بریزید. سپس با میوه دلخواه آن را تزیین میکنید.
نوش جان
منبع: kitchen eli