بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک پسته

  • بازدید: 507
کیک پسته

کیک پسته

کیک پسته

  1. مواد لازم:

    آرد مخصوص کیک.................................. سه پیمانه
    بکینگ پودر.......................................... دو قاشق چای خوری
    نمک................................................... یک دوم قاشق چایخوری
    شکر................................................... یک و نیم پیمانه
    پسته ی چرخ شده یا کوبیده شده ............... 50 گرم
    آب..................................................... نصف لیوان
    کره ................................................... 340 گرم
    عصاره وانیل........................................ یک و نیم قاشق چایخوری
    تخم مرغ بزرگ..................................... پنج عدد
    شیر پرچرب........................................ یک دوم پیمانه


    طرز تهیه:

    فر را روشن و روی دمای 190 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. یک قالب کیک سوراخ دار بیست و پنج سانتی را با کره چرب کنید. آرد، بیگینگ پودر و نمک را الک کنید. کره را با سرعت متوسط همزن دو دقیقه هم بزنید. شکر را اضافه کنید و چهار دقیقه با سرعت نیمه زیاد هم بزنید. وانیل و تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و اون قدر هم بزنید تا مخلوط بشن. آرد را در سه قسمت مساوی اضافه کنید . بین هر دو قسمت نصف شیر را هم اضافه کنید. پودر پسته را با آب مخلوط کنید و آن را با سه پیمانه از مایه کیک مخلوط کنید. یک سوم از مایه ساده رو کف قالب بریزید . سپس یک سوم از مایه پسته را روی اون بریزید . و این کار را تا پر شدن قالب ادامه بدید. برای مدت 60 تا 75 دقیقه یا تا وقتی که خلال دندان تمیز از مرکز کیک خارج شود بپزد.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه نیمکد