بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک سیب تو پر

  • بازدید: 1567
کیک سیب تو پر

کیک سیب تو پر

کیک سیب تو پر

  1. مواد لازم:

    تخم مرغ..................................2 عدد
    شکر ...................................... 1 لیوان
    ماست یا شیر............................ 1/2 لیوان
    روغن مایع ............................... 1/2 لیوان
    آرد......................................... 2 لیوان
    بیکینگ پودر.............................. 1 قاشق مرباخوری
    وانیل....................................... کمی
    سیب کوچک سفت ...................... ۶ عدد
    کرم داخل سیب:
    شیر....................................... 2 لیوان
    آرد........................................ 2 قاشق غذاخوری
    شکر....................................... 1 استکان
    تخم مرغ.................................. 1 عدد
    وانیل...................................... کمی


    طرز تهیه:

    سیبها را پوست کنده داخل انها را با هسته گیر سیب خالی کنید وداخل انها کمی دارچین بپاشید و تمام سطح سیب را اغشته به ارد کنید و در قالب چرب و ارد پاشی شده با فاصله بچینید بعد تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن خوب بزنیدبعد شیر و روغن مایع را اضافه کرده و بعد مخلوط ارد و بکبنگ پودر را اضافه کرده هم زده ومایع را در قالب ریخته (داخل سیب ها از مایع نریزید)ودر فر بپزید در این حین مواد کرم را به غیر از وانیل مخلوط کرده و روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود بعد از حرارت برداشته وانیل را اضافه کرده و با هم زن خوب بزنید بعد از در آوردن کیک از فر داخل سیبها را از کرم پر کنید.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه نیمکد