بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر عربی کونفه کاداییف

  • بازدید: 633
دسر عربی کونفه کاداییف

دسر عربی کونفه کاداییف

دسر عربی کونفه کاداییف

  1. مواد لازم برای کونفه کاداییف:

    خمیر کاداییف ........................................ 150 گرم
    کره..................................................... 100 گرم
    کره .................................................... 1 قاشق غذاخوری برای چرب کردن ظرف
    پنیر، خرد شده....................................... 100 گرم
    پسته، آسیاب شده ................................. 1 قاشق چایخوری برای تزئین


    مواد لازم برای شربت کونفه:

    آب............................................. 1 فنجان
    شکر............................................ 1 فنجان


    طرز تهیه:

    اول شربت کونفه کاداییف را آماده کنید. آب و شکر را در قابلمه ای بریزید و بجوشانید. شعله زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید نیم ساعت بجوشد و کمی غلیظ شود. سپس بگذارید سرد شود.
    فر را روی دمای 190 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. خمیر کاداییف را به تکه های کوچکتر برش بزنید. کره را آب کنید و رشته های کاداییف را با کره خوب مخلوط کنید. قابلمه ای را با یک قاشق کره اضافی چرب کنید. نصف رشته ها را ته قابلمه بطور یکنواخت بچینید. پنیرها را بطور یکنواخت روی رشته های کاداییف بریزید. بقیه رشته های کاداییف را روی پنیر بریزید و با کف دست روی آنها فشار وارد آورید. حدود 40 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند. بلافاصله بعد از درآوردن ظرف از فر، شربت ولرم را روی آنها بریزید. بگذارید شربت به خورد آن برود و پودر پسته را روی آن بپاشید و داغ داغ سرو کنید.
    نوش جان


    منبع: niksalehi.com