بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

  • بازدید: 584
شیرینی ناپلئونی

شیرینی ناپلئونی

شیرینی ناپلئونی

  1. مواد لازم:

    خمیر ورقه شده یا خمیر هزار برگ .................... یک عدد
    خامه ......................................................400 گرم
    خاکه قند ................................................. 5 قاشق سوپخوری
    سفیده تخم مرغ ......................................... 4 عدد


    طرز تهیه:

    ابتدا خمیر ورقه شده را به قطر 1 سانتیمتر و به فرم مستطیل باز کنید و در سینی مخصوص فر قرار دهید. فر را با درجه حرارت 450 درجه فارنهایت به مدت یک ربع گرم کنید و سپس سینی را روی اولین پنجره از طرف پایین به مدت نیم ساعت قرار داده تا کاملا برشته و ورقه شود. سینی را از فر در آورده و بگذارید تا کاملا سرد شود.
    سپس 400 گرم خامه را با 5 قاشق سوپخوری خاکه قند بزنید تا فرم بگیرد و چهار عدد سفیده تخم مرغ را آنقدر بزنید تا کاملا سفید شده و وقتی ظرف را برمی گردانید نریزد. سفیده را با خامه مخلوط کنید. نان را که ورقه شده و به راحتی از هم جدا می شود را از قطر دو نیم کنید. لای هر ورقه مقداری خامه بمالید و ورقه دیگر را روی آن قرار دهید و با دست کمی روی نان ها را فشار دهید و به صورت مستطیلی ببرید. در آخر روی آن خاکه قند و پودر پسته بپاشید.
    نکته 1: می توانید قبل از گذاشتن خمیر در داخل فر، خمیر را به اندازه های یکسان بریده و سپس در فر قرار دهید.
    نکته 2: خمیر میل فوی یا هزار برگ همان خمیر هزار لا یا ناپلئونی است که می توانید از قنادی ها آن را تهیه نمایید.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه نیمکد