بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کرم بلژیکی

  • بازدید: 1455
کرم بلژیکی

کرم بلژیکی

کرم بلژیکی

  1. مواد لازم:

    شیر................................ 200 میلی لیتر
    خامه صبحانه....................... 1 بسته
    آب سرد............................ 1/4 لیوان
    پودرژلاتین......................... 1 قاشق غذاخوری
    شکر................................ 10 قاشق غذاخوری (بستگی به ذایقتون داره میتونید بیشتر بریزید)
    وانیل............................... نصف قاشق چای خوری
    پودرکاکائو یا نسکافه.............. 1و نیم قاشق سوپخوری


    طرز تهیه:

    اول پودر ژلاتین را روی آب سرد بریزید تا اسفنجی بشه بعد روی حرارت غیرمستقیم بن ماری کنید، شیر وخامه و پودرنسکافه یا کاکائو را اضافه کرده وروی حرارت ملایم قرارداده و مدام هم بزنید تا داغ بشه ولی نجوشد! بعد ازروی حرارت برداشته و کمی که خنک شد ژلاتین حل شده و شکر را اضافه کرده و درقالب یا ظرف مورد نظر ریخته و بگذارید داخل یخچال تا ببندد. سپس قالب را در آب جوش گذاشته و دسر را از داخل قالب در دیس مورد نظر برگردونید.
    نکته: می توانید 1 قاشق چای خوری پودر نسکافه بریزید تا عطر وطعم نسکافه بده ولی تغیر رنگ نده.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه