مواد لازم:
پوره کدو حلوایی......................... 1 پیمانه
آرد......................................... 1 پیمانه
پودر دارچین............................. 2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر ............................. 3 قاشق چای خوری
تخم مرغ.................................. 3 عدد
شکر ..................................... 200 گرم
ماست................................... 3 قاشق سوپ خوری
روغن مایع............................. 1 پیمانه
گردو خرد شده ....................... 50 گرم
نمک .................................... 1/8 قاش چای خوری
طرز تهیه:
تخم مرغ ها را با همزن خوب بزنید. سپس شکر و دارچین را به آن اضافه کرده و خوب میزنیم تا کرم رنگ شود. سپس ماست و روغن را افزوده و بعد پوره کدو حلوایی را کاملا با مواد مخلوط کنید تا مایه یکدستی بدست بیاد. بعد آرد و بیکینگ پودر را که از قبل الک کرده و با هم مخلوط کرده اید به مواد بالا اضافه میکنید. در آخر هم گردو را اضافه کرده و کمی هم میزنیم تا همه جای آن پخش شود. قالب مورد نظر را چرب کرده و به مدت حدود 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 درجه میگذارید تا بپزد. زمان در فرهای مختلف متفاوت است پس مراقب باشید نسوزد.
نکته: 1. کدو حلوایی را پخته و داخل مخلوط کن یا دستگاه غذاساز یا گوشتکوب برقی پوره کنید.
2. این کیک امتحان شده و بسیار لذیذ و خوشمزه است. پیشنهاد می کنم از دست ندهید و حتما امتحان کنید.
نوش جان
گردآوری: تحریریه نیمکد