بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شکلات مجلسی

  • بازدید: 1207
شکلات مجلسی

شکلات مجلسی

شکلات مجلسی

  1. مواد لازم برای 16 نفر:

    کره نرم شده .............................. نصف فنجان
    کراکر آسیاب شده ........................ 1 فنجان (میتوانید به جای کراکر از بیسکویت های مختلفی به دلخواه استفاده کنید)
    شکر شیرینی پزی ......................... 1فنجان
    کره بادام زمینی (نرم شده)............... 3/4 فنجان
    لایه دوم:
    شکلات تکه ای (ترجیحا نیمه شیرین) ... 1 فنجان
    کره بادام زمینی (نرم شده) .............. 2 قاشق غذاخوری


    طرز تهیه:

    1. انتخاب کردن قالب تختی (به شکل مستطیل یا مربع).
    2. پهن کردن 2 لایه سلفون داخل ظرف که تا خارج لبه قالب کشیده شود (برای راحت در آوردنمخلوط از قالب).
    لایه اول:
    3. ذوب کردن شکلات ( به وسیله گاز یا مایکروویو) و سپس مخلوط کردن آن با کره بادام زمینی.
    ۴. ریختن مخلوط بالا داخل قالب و سپس قرار دادن آن در محیط تا خود را بگیرد.
    لایه دوم:
    ۵. مخلوط کردن کره نرم شده، کراکر آسیاب شده، شکر و کره بادام زمینی تا مخلوطی خمیری بدست آید.
    ۶. ریختن مخلوط خمیری به داخل قالب روی لایه اول و صاف کردن سطح آن.
    7. قرار دادن قالب داخل یخچال به مدت 30 دقیقه.
    8. خارج کردن قالب از یخچال و برش دادن آن به ۱۶تکه مطابق عکس.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه نیمکد