بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک لبو

  • بازدید: 843
کیک لبو

کیک لبو

کیک لبو

  1. مواد لازم:

    آرد ................................... یک لیوان +دوقاشق غذا خوری
    روغن مایع ........................... یک لیوان
    تخم مرغ ............................ 3 عدد
    لبوی پخته رنده شده .............. نصف فنجان
    آب لبو................................ نصف فنجان
    وانیل ................................. نصف قاشق مربا خوری
    بکینگ پودر ......................... یک قاشق مرباخوری
    شکر................................... نصف لیوان + دو قاشق غذاخوری


    طرز تهیه:

    ابتدا تمام مواد را آماده کنید .درجه فر 170 از 20 دقیقه جلوتر گرم کنید. ابتدا آرد وبکینگ پودر را سه بار الک کنید تا هوا گیری بشه. تخم مرغ ها را اگه ریزه 3 عدد واگه درشته دو عدد را با شکر و وانیل 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا سفید بشه. زدن تخم مرع توی کیک خیلی مهمه. سپس لبوی رنده شده را اضافه کنید و دو دقیقه بزنید .آب را هم بریزید و درحد مخلوط شدن هم بزنید. حالا آرد و بکینگ پودر را توی دو تا سه مرحله در یک جهت هم بزنید تا آرد بخورد مواد برود. سعی کنید زیاد هم نزنید و سریع کار کنید . مواد را داخل قالب مورد نظر که چرب کرده و یا در صورت دلخواه کاغذ روغنی انداخته، بریزید و در فر به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار بدید .درجه فر ها باهم فرق میکنه بعد از 20 دقیقه سر بزنید تا خدای نکرده یه موقع نسوزه.
    برای سس روی کیک
    نصف لیوان آب لبو
    نصف لیوان شکر
    دو قاشق ونصف نشاسته
    یک قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده و دو قاشق آب لیمو تازه.
    همه اینا رو با هم مخلوط کرده روی شعله بگذارید و هم بزنید تا مثل فرنی غلیظ بشه .چون نشاسته یکم طعم خاک میده و زیاد خوشایند نیست لیمو و رنده پوست لیمو خیلی خوشمزش میکنه من کمی وانیل هم اصافه کردم. یه سس واقعا بی نظیر میشه . وقتی کیک رواز فر بیرون آوردید کمی خنک که شد این سس بی نظیر رو روی کیک بریزید.
    این کیک را مادربزرگهای آمریکایی وقتی که اون قدیم رنگ خوراکی نبود درست میکردند.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه نیمکد