بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شارلوت انار

  • بازدید: 1056
شارلوت انار

شارلوت انار

شارلوت انار

  1. مواد لازم:

    رولت .......................... به میزان لازم
    آب انار .........................600 میلی‌لیتر
    خامه ............................ 300 گرم
    شکر ............................. 150 گرم
    وانیل ............................ یک چهارم قاشق چایخوری
    ژلاتین ........................... ۵ قاشق چایخوری


    طرز تهیه:

    آب انار، خامه و شکر را با هم مخلوط کرده و در ظرف مناسبی بریزید، سپس وانیل و ژلاتین را اضافه کرده و مخلوط کنید. ظرف را روی حرارت ملایم بریزید و صبر کنید تا شکر ذوب شود ولی مایه نجوشد. ظرف را از روی شعله برداشته و روی آن را بپوشانید تا در دمای محیط خنک شود و به غلظت سفیده تخم‌مرغ برسد.
    قالب شارلوت را با سلفون پوشانده و رولت ها را کف و دور قالب بچینید، کرم انار را روی آن ریخته و دوباره با رولت روی آن را بپوشانید. روی قالب را پوشانده و یک شب در یخچال نگهدارید تا شارلوت آماده مصرف شود. شارلوت را از ظرف خارج کرده به کمک سلیفون و در صورت تمایل با روبان بسته و با خامه فرم‌گرفته و ژله انار تزیین کنید کنید.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه