بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی پادرازی

  • بازدید: 1215
شیرینی پادرازی

شیرینی پادرازی

شیرینی پادرازی

  1. مواد لازم:

    تخم مرغ ............................ 2 عدد
    پودرقند ............................ 150 گرم
    آردگندم ............................ 125 گرم
    آرد برنج ............................ 125 گرم
    آرد نخود چی ....................... 150 گرم
    كره نرم شده ...................... 250 گرم
    وانیل ................................ 1/4 قاشق چایخوری
    پودر مغز هل ....................... 1/2 قاشق چایخوری
    پودر زنجبیل ........................ 1/2 قاشق چایخوری
    مواد رومال:
    زرده تخم مرغ ..................... 1 عدد
    پودر قند ........................... 1 قاشق چایخوری
    زعفران آبکرده .................... به مقدار لازم
    شیر یا ماست ..................... 1 قاشق غذاخوری
    کنجد یا پودر پسته .............. به مقدار لازم برای تزیین


    طرز تهیه:

    پودر قند و تخم مرغ و وانیل را مخلوط كرده و یک دقیقه هم میزنیم.در حدی که خوب ترکیب بشن. هر سه آرد رو با پودر زنجبیل و پودر مغز هل ، الک میکنیم و بعد با كره مخلوط میکنیم . بعد مخلوط مایع ( تخم مرغ و پودر قند و وانیل )رو به آرد اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خمیر یک دست و نرمی به دست بیاد.زیاد ورز ندید ...همین که یک دست شد کافیه . خمیر لطیفی بدست میاد که تقریبا شله و قابل فرم دهی نیست.در نایلون میگذاریم و یك ساعت در یخچال میگذاریم تا استراحت کنه. روى سطح کار آرد پاشیده ،و با وردنه ی معمولی ، به قطر یك سانت باز میكنیم .احتمالا خمیر به خاطر سرمای یخچال کمی سفت ...10 دقیقه بهش زمان بدید تا کمی نرمتر بشه ولی نه خیلی .... دور خمیر رو با دست مرتب میکنیم و بعد با وردنه ی مخصوص که به صورت راه راه هست ،با فشار ملایم ،یک بار دیگه ، فقط در یک جهت وردنه میکشیم . و بعد با قالب شیرینی زبان قالب میزنیم. این مرحله باعث میشه که روی این شیرینی به صورت فرم راه راه به خودش بگیره . اگر هم این وردنه رو ندارید از چنگال استفاده و کنید و این طرح راه راه رو روش شکل بدید....حتی اگر این نوع قالب رو ندارید با هر قالبی که دارید قالب بزنید... خمیر قالب زده رو تک تک با اسپا چولا بر میداریم و به ارومی در سینی فر که کاغذ انداخته ایم با فاصله ی دو سانت می گذاریم. از مواد رومال که مخلوط زرده تخم مرغ و پودر شکر و زعفران دم کرده و ماست است حدود سی دقیقه هم میزنیم و به ارومی روی شیرینی ها برس میکنیم. بعد كنجد یاپودر پسته روی اونها میریزیم ودر فری كه از یک ربع قبل، با درجه ١٧٥درجه سانتی گراد یا 370 درجه ی فارنهایت گرم شده به مدت ٢٠ دقیقه قرار میدهیم.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه