بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی مربایی (آلمانی)

  • بازدید: 392
شیرینی مربایی (آلمانی)

شیرینی مربایی (آلمانی)

شیرینی مربایی (آلمانی)

  1. مواد لازم:

    تخم مرغ ...................... 1 عدد
    کره ............................ 220 گرم
    پودر قند ..................... 100 گرم
    ارد سفید .................... 380 گرم
    وانیل ......................... 1/8 قاشق چای خوری
    بکینگ پودر .................. 1/4 قاشق چای خوری


    طرز تهیه:

    کره به دمای محیط رسیده و نرم رو با پودر قند بزنید تا یکدست بشه و و کرم رنگ بعد تخم مرغ رو اضافه کنید و با کمی وانیل بزنید و در آخر آرد و بکینگ پودر رو کم کم به مخلوط موادمون اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خمیر صاف و یکدستی بدست بیاد و بعد تو پلاستیک فریزر 2 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم نیازی به ورز دادن نداره اینجا
    بعد دوساعت کمی از خمیر رو برمیداریم و ورز میدهیم و به قطر دو تا سه میل با وردنه باز میکنیم و با قالب دلخواه قالب میکنیم و یکی ساده و یکی رو داخلش رو با قالب کوچکتر قالب میکنیم تا مارمالاد یا مربا از توش دیده بشه و میچینیم تو سینی فر که کاز روغنی انداختیم. و میزاریم تو فر از قبل گرم 180 درجه به مدت 20 دقیقه یا کمتر بسته به فرتون داره زیرش طلایی شد و روش کنی تغییر رنگ داد کافیه تقریبا با این دستور 20 تا شد بسته به سایزقالبتونم داره.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه