بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر شیرعسلی

  • بازدید: 606
دسر شیرعسلی

دسر شیرعسلی

دسر شیرعسلی

  1. مواد لازم:

    شيرعسلي.......................... حدود 400 گرم
    آب گرم............................ يك پيمانه
    آب سرد........................... يك پيمانه
    پودر ژلاتين...................... دو و نيم قاشق سوپخوري
    اسانس وانيل مايع............. يك قاشق چايخوري
    قهوه فوري يا پودر كاكائو...... به ميزان لازم ، در صورت تمايل


    طرز تهیه:

    آب سرد را در ظرف مناسبي ريخته و پودر ژلاتين را روي آن بپاشيد، ظرف را روي بخار آب قرار دهيد تا ذرات ژلاتين كاملا حل شوند و گه گاه آن را هم بزنيد.
    آب گرم را كم كم به شير عسلي افزوده و هم بزنيد. اسانس وانيل را نيز به ژلاتين اضافه كرده و محلول ژلاتين را به شير عسلي اضافه كرده و كاملا مخلوط كنيد. مخلوط شير عسلي را در قالب ریخته، در يخچال قرار دهيد. براي خوشمزه تر شدن اين دسر ، آب گرم را با شير گرم جايگزين كرده و 100 گرم خامه نيز به شير عسلي اضافه كنيد(شير عسلي را كم كم با خامه مخلوط كنيد تا خامه نبرد)
    نکته: 1. من کلاً به جای آب از شیر استفاده کردم.
    2. از خامه استفاده نکردم.
    3. از قهوه و پودر كاكائو استفاده کردم و کرم رو لایه لایه طعم دار کرده و توی قالب ریختم.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه