بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه برشتوک فندق

  • بازدید: 788
برشتوک فندق

برشتوک فندق

برشتوک فندق

  1. مواد لازم:

    روغن .........................350 گرم
    پودر قند..................... 500 گرم
    مغز فندق.................... 400 گرم
    آرد سفید.................... 500 گرم
    هل............................ یک قاشق مرباخوری


    طرز تهیه:

    روغن را روی حرارت داغ کرده آرد سفید الک شده را در روغن می‌ریزیم تا رنگ آرد، خرمایی شود. مغز فندق تفت داده شده را به صورت پوره در آورده و به مخلوط روغن و آرد افزوده و کمی هم می‌زنیم. سپس از روی حرارت برداشته پس از این که سرد شد پودر قند و هل را اضافه می‌کنیم. ظرف مناسبی را چرب کرده و مایه آماده شده را روی آن پهن می‌کنیم تا کاملاً سرد شود. پس از آن به صورت لوزی برش داده و با پودر قند، پسته یا شکلات رنده شده تزیین می‌نماییم.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه