مواد لازم:
روغن .........................350 گرم
پودر قند..................... 500 گرم
مغز فندق.................... 400 گرم
آرد سفید.................... 500 گرم
هل............................ یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
روغن را روی حرارت داغ کرده آرد سفید الک شده را در روغن میریزیم تا رنگ آرد، خرمایی شود. مغز فندق تفت داده شده را به صورت پوره در آورده و به مخلوط روغن و آرد افزوده و کمی هم میزنیم. سپس از روی حرارت برداشته پس از این که سرد شد پودر قند و هل را اضافه میکنیم. ظرف مناسبی را چرب کرده و مایه آماده شده را روی آن پهن میکنیم تا کاملاً سرد شود. پس از آن به صورت لوزی برش داده و با پودر قند، پسته یا شکلات رنده شده تزیین مینماییم.
نوش جان
گردآوری: تحریریه