بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر نوروزی بادام و پسته

  • بازدید: 651
دسر نوروزی بادام و پسته

دسر نوروزی بادام و پسته

دسر نوروزی بادام و پسته

  1. مواد لازم:

    کره............................. 75 گرم
    پودر بادام.................... 200 گرم
    شکر........................... 200 گرم
    خامه ساده ( کم چرب )..... 150 میلی لیتر
    مغز بادام ، خرد شده....... 8 عدد
    پسته ، خرد شده............ 10 عدد


    طرز تهیه:

    کره را در یک قابلمه متوسط که ترجیحا تفلون باشد ، به آرامی روی حرارت آب نمایید . پودر بادام ، خامه و شکر را به کره آب شده اضافه نمایید و مرتب هم بزنید . حرارت را کم نموده ، مخلوط را 12 دقیقه خوب هم بزنید و مواد را از کف قابلمه جمع نموده و با هم مخلوط نمایید . حرارت را اندکی اضافه نمایید تا رنگ مواد کمی تیره تر گردد . مخلوط بادام را از قابلمه به یک ظرف کم عمق منتفل نموده و با پشت قاشق روی آن را صاف نمایید . با خلال های پسته و بادام روی دسر را تزیین نمایید . یک ساعت به دسر استراحت بدهید تا سفت گردد سپس آن را به صورت لوزی شکل ببرید و سرد سرو نمایید .
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه