مواد لازم برای 4 نفر:
مارگارین....................... 100 گرم
شکر قهوهای................... 100 گرم
شکر سفید..................... 130 گرم
تخممرغ درشت................ 2 عدد
آرد............................... 180 گرم
نشاسته ذرت................... 30 گرم
بیکینگپودر.................... 1 قاشق چای خوری
پودر دارچین................... 1 قاشق چای خوری
پودر جوز هندی................ 1/2 قاشق چای خوری
پودر کاکائو...................... 60 گرم
ماست............................ 3 /1 پیمانه
جوششیرین.................... 4 /1 قاشق چای خوری
پوره کدوحلوایی................ 200 گرم بخار پز شده
شکلات شیری................... به میزان لازم
شکلات های قالبی رنگی....... به میزان لازم
طرز تهیه:
حتما شما هم مثل ما اعتقاد دارید که کمتر کسی پیدا می شود که عاشق کیک شکلاتی نباشد. بنابراین پختن این نوع کیک آن هم برای مهمانی ای مثل شب یلدا که تعداد افراد با ذائقه های متفاوت زیاد هستند،انتخاب بسیار خوبی است به خصوص که به صورت مینی کیک پخته شود.
ابتدا فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. کف و دیوار قالبهای 10 سانتی را چرب کنید. در یک کاسه آرد، پودر کاکائو، بیکینگپودر، جوششیرین، دارچین ، جوز هندی و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید، سپس آنها را الک کرده و در یک ظرف مناسب بریزید. در یک کاسه دیگر مارگارین و شکرها را بریزید و آنها را خوب بزنید تا کرمی شکل شوند. حال تخممرغها را دانهدانه اضافه کنید و بعد از هر تخممرغ مواد را خوب مخلوط کنید. حال ماست را به مواد اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. مواد خشک را در دو مرحله به مایه اضافه کرده و خوب هم بزنید. در انتها پوره کدوحلوایی را اضافه کنید. همه مواد را خوب هم بزنید تا مایه کیک آماده شود. از مایه حاصل، داخل قالبها بریزید و پر کنید، سپس آنها را به مدت 20 تا 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیکها کاملا بپزند، سپس آنها را از فر درآورده و صبر کنید تا خنک شوند. بعد از خنک شدن کیکها، آنها را از قالبهایشان جدا کنید و با شکلات شیری و شکلات رنگی تزیین کنید.
نوش جان
گردآوری: تحریریه