بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی لقمه ای

  • بازدید: 463
شیرینی لقمه ای

شیرینی لقمه ای

شیرینی لقمه ای

  1. مواد لازم برای 10 نفر:

    آرد قنادی ...................... 250 گرم
    کره............................... 150 گرم
    پودر قند........................ 100 گرم
    آب سرد......................... 1/4 پیمانه
    نمک ............................. 1/8 قاشق چای خوری
    وانیل‏............................. 1/4 قاشق چای خوری
    پودر کاکائو...................... 3 قاشق غذا خوری


    طرز تهیه:

    اول پودر قند و کاکائو و آرد رو الک کنید. در کاسه ای بریزید و کره سرد مکعبی خرد شده را بهش اضافه کنید و با نوک انگشتان به خورد آرد بدیدش. ورز ندید و چنگ نزنید که شیرینی خشک و سفت می شود. فقط با نوک انگشت در حدی که مثل خرده های نان بشود. حالا بهش آب سرد رو اضافه کنید و خمیر رو جمع کنید. نیازی به استراحت نداره. با یک قاشق چایخوری دونه دونه از خمیر قدر فندق بردارید و توی دست گرد کنید و توی سینی بگذارید. نیازی به کاغذ روغنی نیست. می توانید خیلی کم ته سینی رو چرب کنید. با کره با روغن جامد یا اسپری. با کمی فاصله توی سینی بچینید و یکی یکی رویشان با چنگال طرح بندازید.توی فری که با دمای 160 درجه از 15 دقیقه جلوتر روشنش کرده اید به مدت 10 تا 15 دقیقه بگذارید و حواستون باشه که ممکنه زمان متغیر باشه برای یکی از فرهای من که درست کردم 7 دقیقه کافی بود.
    سایر نکات
    1. نکته مهم شیرینی های نوروز این است که حتما باید با ترازو و دقیق اندازه گیری بشود تا نتیجه خوب باشد.
    2. این شیرینی را می توانید هم وانیلی و هم شکلاتی درست کنید.
    3. اگه وانیلی بود که هیچ. طبق دستور پیش برید. اما اگه خواستید شکلاتی یا با طعم قهوه درست کنید باید 3 قاشق از آرد دستور کم کنید و جایش 3 قاشق پودر کاکائو بزنید.
    شیرین کام باشید.


    گردآوری: تحریریه