بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه حلوای آرد برنج

  • بازدید: 237
حلوای آرد برنج

حلوای آرد برنج

حلوای آرد برنج

  1. مواد لازم:

    آرد برنج......................... یك پیمانه
    شكر.............................. یك پیمانه
    هل............................... یك قاشق چای‌خوری
    روغن مایع...................... سه‌چهارم پیمانه
    آب............................... 2 پیمانه
    گلاب............................. یك‌چهارم پیمانه
    محلول زعفران................. یك‌دوم قاشق چای‌خوری


    طرز تهیه:

    روغن را در ظرفی ریخته، روی حرارت قرار دهید تا گرم شود، آرد برنج را الک کرده و داخل آن بریزید و مرتب هم بزنید تا طلایی شود. شكر را با آب مخلوط كرده، روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه دهید شكر حل شود و به جوش آید و بعد گلاب و محلول زعفران را در شربت بریزید. آرد را بعد از سرخ شدن از روی حرارت برداشته و الك كرده و هل را اضافه كنید. شربت آماده را به تدریج درون آن ریخته و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا حلوا صاف و یكدست شده و به اصطلاح به روغن بیفتد.
    نكته:
    1- برای خوب شدن حلوا، سرخ شدن آرد مهم است و باید در حدی باشد كه رنگ آن طلایی و بوی خامی آرد گرفته شود، در غیر این صورت حلوا خوب روغن نمی‌‌اندازد و خوش‌طعم نمی‌شود.
    2- بعد از ریختن شربت، نباید حلوا را زیاد روی حرارت گذاشت، زیرا شربت می‌سوزد و حلوا خشك و سفت می‌شود.
    3- حلوای گرم را روی نان میكادو بمالید و بلافاصله آن را رول كنید، سپس بعد از خنك شدن برش بزنید.
    4- این حلوا را می توان با انواع نان‌ها سرو كرد.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه