ابتدا مواد میانی کیک را که نان کدو است درست کنید. قبل از این که کاملاً بپزد، آن را از فر خارج کنید (حدوداً ۸- ۱۰ دقیقه زودتر). صبر کنید سرد شود. در حالی که نان را از قالب خارج کرده اید، آن را به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید. میتوانید از کیک کاکائویی هم بجای نان کدو استفاده کنید! نان کدو سرد شده را به قطعات بزرگ برش بزنید و برش ها را با قالبی که به شکل کدو است، قالب بزنید یا هر قالب دیگه ای که دوست داشتید.
نان های قالب زده را مانند شکل زیر، در وسط لوف پن کمی چرب شده و آردپاشی شده قرار دهید. خمیر کیک را آماده کنید و اطراف نان بریزید. مطمئن شوید خمیر روی نان را بپوشاند. قالب را در فر قرار دهید.
زمانی که کیک سرد شد، آن را از قالب خارج کنید و با آیسینگ و گردوی خرد شده تزیین کنید. کیک را ببرید و مهمانانتان را شگفت زده کنید.
شیرین کام باشید
گردآوری: تحریریه