بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه بیسکوییت دو رنگ

  • بازدید: 147
بیسکوییت دو رنگ

بیسکوییت دو رنگ

بیسکوییت دو رنگ

  1. مواد لازم برای 8 نفر:

    پودر کاکائو...................... 1 قاشق چای خوری
    آرد................................ 2 و نیم پیمانه
    کره ............................... 180 گرم
    شکر (پودر شده) ............... نصف پیمانه
    بیکینگ پودر..................... نصف قاشق چای خوری
    تخم مرغ .......................... 1 عدد
    وانیل‏ ............................. نصف قاشق چای خوری


    طرز تهیه:

    در ظرفی مناسب كره، پودر شكر و وانیل را اضافه كرده و با همزن می‌زنیم تا كاملا كرم رنگ و كشدار شود، سپس تخم‌مرغ ابتدا در ظرفی جدا كمی مخلوط میكنیم و سپس به مواد افزوده و هم می‌زنیم. بیكینگ‌پودر و آرد را با هم مخلوط كرده و كم‌كم اضافه كرده و هم می‌زنیم. پودر كاكائو را با نیمی از مواد مخلوط كرده، سپس خمیر را روی میز كار باز كرده، با قالب‌های مختلف قالب می‌زنیم. می‌توان به صورت دو رنگ خمیر كاكائویی و سفید را كنار هم باز نموده و قالب زد یا می‌توان جداگانه خمیرها را قالب‌گیری نمود. بیسكویت‌ها را در سینی فر چیده و در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار می‌دهیم. در صورت داشتن دستگاه بیسكویت‌زن از مواد (دو رنگ) داخل دستگاه گذاشته و آنها را به اشكال مختلف تهیه می‌كنیم.
    سایر نکات:
    1) میتوانید بیسكویت ها را با اشكال بسیار متفاوت و مارپیچی تهیه كنید و اگر قالب خاصی ندارید با سر لیوان به صورت دایره ای آنها را درست كنید.
    2) بعد از پخت بیسكویت ها در صورت تمایل روی قیمت های سفیر پودر قند و روی قسمت های كاكائویی كاكائو آب شده بریزید
    شیرین کام باشید.


    گردآوری: تحریریه