بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی پاپیونی

  • بازدید: 259
شیرینی پاپیونی

شیرینی پاپیونی

شیرینی پاپیونی

  1. مواد لازم برای 30 نفر:

    تخم مرغ (سفیده) .................... ۲ عدد
    پودر پسته ............................. ۱/۴ پیمانه
    پودر قند ............................... ۱/۲ پیمانه
    خمیر هزارلا ............................ ۱ کیلوگرم


    طرز تهیه:

    ۱- خمیر هزارلا را به قطر 1 سانتیمتر باز کرده و نوارهایی به ابعاد 2سانتیمتر در 6 تا 8 سانتیمتر ببرید .وسط آن را پیچ داده و کمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد.
    ۲- سپس در سینی فر چیده و در فری که از قبل با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت 15 دقیقه (در طبقه وسط فر) قرار دهید.
    ۳- بعد از پختن و سرد شدن روی آن کمی پودر قند یا شکر درشت بپاشید یا این که می توانید بعد از پخت مقداری شربت روی آن بریزید و کمی پودر پسته بپاشید.
    سایر نکات:
    1. خمیر هزار لا را می توانید از قنادی ها تهیه کنید و یا در پستهای دیگر طرز تهیه را ببینید.
    2. شربت بار همان مخلوط شکر و آب میباشد که روی حرارت میزاریم تا کمی غلیظ شود.
    شیرین کام باشید.


    گردآوری: تحریریه