بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه نان قندی

  • بازدید: 312
نان قندی

نان قندی

نان قندی

  1. مواد لازم:

    آرد سفید.......................... 200 گرم
    آرد برنج............................ 200 گرم
    روغن جامد......................... 200 گرم
    پودر قند........................... 150 گرم
    سفیده تخم مرغ................... 1 عدد
    زرده تخم مرغ ..................... 2 عدد
    هل و گلاب ......................... به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    روغن را با پودر قند کاملا بزنید تا حجم آن دو برابر شود. بعد سفیده تخم مرغ و سپس زرده ها را اضافه کنید. سپس هل را اضافه کنید و آرد سفید و آرد برنج را به هم آمیخته و به مخلوط اضافه کنید.
    در صورتیکه خمیر خشک شد از شیر یا گلاب استفاده کنید. به هم زدن ادامه دهید تا خمیر یکنواختی بدست آید. سپس از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و به شکل چشم درآورید و روی آن مهر بزنید تا شکل بگیرد. برای تزئین می توان از خلال پسته استفاده کرد.
    بعد آن را به مدت 7 تا 8 دقیقه با درجه حرارت 175 در فر بگذارید تا طلایی شود. این شیرینی را می توان به مدت سه ماه در جای خشک و درون ظرف درب دار نگهداری کرد. نگهداری در یخچال ضروری نیست.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه