بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه قاووت پسته ای (قووتو)

  • بازدید: 702
قاووت پسته ای (قووتو)

قاووت پسته ای (قووتو)

قاووت پسته ای (قووتو)

  1. مواد لازم:

    پسته ................1 کیلو ترجیهاً از پسته هایی کوچک و سبز
    هل سبز............. 10 گرم
    شکر................. 2 کیلو


    طرز تهیه:

    تمام مواد را با نسبت های گفته شده مخلوط و آسیاب نمایید.
    قاووت پسته آماده شد


    روش مصرف:

    به مقدار دلخواه (به طور مثال 1 قاشق مرباخوری) به همراه با 1 استکان آبجوش مخلوط کرده میل نمایید
    نکته:
    در مورد نگهداری قاووت : در تابستان و زمستان جهت نگهداری قاووت از فریزر استفاده کنید


    خواص درمانی:

    خون ساز (رفع کم خونی)تقویت عمومی بدنتقویت چشمرفع بی حالی و کسلی آرامبخش


    گردآوری: تحریریه