مواد لازم:
آرد ........................ ۱۲۵ گرم
پودر شکر ................ ۵۰ گرم
کره ........................ ۷۰ گرم
تخم مرغ .................. ۱ عدد
پودر هل .................. ۱/۲ ق چ
مواد رویه :
سفیده تخم مرغ.......... ۱ عدد
شکلات تخته ای ، پودر نارگیل ، پودر پسته برای تزیین
طرز تهیه:
پودر شکر و کره نرم شده را ۵-۶ دقیقه با همزن بزنید تا کاملا شکر حل بشه ، تخم مرغ و پودر هل را اضافه و دو دقیقه مجدد بزنید ، آرد را افزوده و مخلوط کنید . خمیر لطیف و چسبنده ای بدست می آید که بعد از نیم ساعت استراحت در یخچال چسبندگي خود را از دست داده و قابل فرم دادن مي شود کف دستان را به آرد آغشته کنید و کم کم از خمیر برداشته به شکل لوله های نازک ونعلی در آورید و روی کاغذ روغنی داخل سینی قرار دهید سپس با برس روی شیرینی ها سفیده ی تخم مرغ بمالید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه طبقه ی وسط تا زمانی که زیر شیرینی ها کمی طلایی بشه قرار دهید بعد از خنک شدن شیرینیها را با شکلات آب شده و نارگيل وپودر پسته تزیین کنید .
شیرین کام باشید.
گردآوری: تحریریه