مواد لازم:
کمپوت آناناس..................... به مقدار لازم
ژله آناناس .........................۱بسته
شیر.................................. ۱ لیتر
شکر.................................. ۱/۲پ
شکلات شیری .......................۱۵۰ گرم
پودر کاکائو........................... ۲ ق س
نشاسته ذرت........................ ۳ ق س
وانیل.................................. مقداری
پودر ژلاتین.......................... ۱ ق س
خامه................................... ۱۵۰ گرم
تخم مرغ.............................. ۲ عدد
پتی بور............................... بمیران لازم
طرز تهیه:
آناناس را ته ظرف میچینیم و ژله آناناس را طبق دستور پاکت آماده کرده و روی آناناس ها ریخته و در یخچال گذاشته تا سفت شود.
تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن خوب میزنیم.و خامه را اضافه کرده و شیر و نشاسته را اضافه کرده و روی حرارت میگذاریم تا گرم شود .سپس شکلات و پودر کاکایو را اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا مواد یکدست و غلیظ شود. در آخر ژلاتین را با کمی آب مخلوط کرده و روان میکنیم و به مواد بالا اضافه میکنیم.
و کمی که خنک شد. از مواد یک لایه روی ژله ریخته و بیسکوییت میچینیم و به همین ترتیب تا مواد کامل در قالب ریخته شود. سپس ۵ ساعت در یخچال قرار داده تا کامل سفت شود. بعد از قالب برگردانده و برش میدهیم.
نوش جان
گردآوری: تحریریه