مواد لازم:
پودر گردو آسیاب شده ............... 1 فنجان
شیره طلائی یا عسل ....................2 یا 3 قاشق و ½ فنجان
پودر کاکائو............................... 1/3 و 1 فنجان
وانیل..................................... 3 قاشق چایخوری
بادام هندی خرد شده................. 2 فنجان
روغن نارگیل........................... ½ فنجان
آب....................................... ½ فنجان
طرز تهیه:
پودر گردو را همراه با 3 قاشق شیره طلائی، ½ فنجان پودر کاکائو و 1 قاشق چایخوری وانیل درون غذاساز یا مخلوط کن بریزید تا مواد چسبناک و خرد شوند.
10 تا 12 عدد قالب کاپ کیک حاضر کنید و مواد را درون آنها پخش کنید و به کف قالب فشار دهید.
بادام هندی خرد شده را 10 تا 15 دقیقه در آب بخیسانید و سپس آبکشی کنید. بادام هندی را با شیر شیره طلائی، وانیل و آب درون غذاساز بریزید. مخلوط را آنقدر بهم بزنید تا غلیظ و حجیم شود. سپس پودر کاکائو و روغن نارگیل را اضافه کنید و مجددا مخلوط کنید. اگر لازم بود، دور ظرف را چند باز بتراشید و سپس دوباره آن را مخلوط کنید.
مواد را روی محتویات کاپ کیکها بریزید و آنها را پر کنید. قالبها را درون فریزر قرار دهید تا چند ساعت سفت شوند. بعدا کاپ کیک ها را روی بشقابهای سرو برگردانید و سپس روی آن را باشکلات و گردو تزئین کنید.
شیرین کام باشید.
گردآوری: تحریریه