مواد لازم برای 3 نفر:
روغن مایع............................ 6 قاشق غذاخوری
وانیل.................................. نصف قاشق چای خوری
شکر.................................... 7 قاشق غذاخوری
تخم مرغ................................ 2عدد
بیکینگ پودر .......................... 1قاشق چای خوری
آرد سفید............................... 8 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو.............................. 4 قاشق غذاخوری
شیر...................................... 10قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتداآرد ،شکر ، وانیل ،بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط میکنیم .بعدتخم مرغها را اضافه کرده وخوب هم میزنیم .بعد روغن وشیر راهم به مواد اضافه کرده وبا یک چنگال خوب مخلوط میکنیم . فنجان ها را چرب کرده وازموادتا نصف فنجان ها از مواد میریزیم و درقابلمه میچینیم و به اندازه نصف فنجان ها در قابلمه آب میریزیم و روی حرارت میگذاریم . وقتی آب جوش آمد حرارت راکم کرده ومیگذاریم 15 دقیقه بپزد. بعد از 15 دقیقه قابلمه را دمکن گذاشته 20 دقیقه دیگر میگذاریم کاپ کیک ها خوب بپزد پس ازپخت کاپ کیک ها آن را 10 دقیقه به همون حالت میگذاریم بماند سپس دم کن را بر داشته وتزیین میکنیم.
نکات:
1)در صورت تمایل این ماگ کیک را بدون پودر کاکائو تهیه کنید.
2)بهتر است فنجان شما چینی باشد بدترین نوع فنجان برای تهیه این کیک شیشه ای است.
3)توجه داشته باشید برای نچسبیدن کیک باید داخل فنجان را به خوبی چرب کنید.
4) در صورت تمایل کیک را داخل ماکرو گذاشته و بعد از 5دقیقه خارج کنید(ممکن است بیشتر از این زمان نیاز به پخت داشته باشد)
شیرین کام باشید.
گردآوری: تحریریه