بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر مشکوفی (دنت زعفرانی)

  • بازدید: 325
دسر مشکوفی (دنت زعفرانی)

دسر مشکوفی (دنت زعفرانی)

دسر مشکوفی (دنت زعفرانی)

  1. مواد لازم:

    کره............................ یک قاشق غذاخوری
    وانیل......................... نوک قاشق چایخوری
    گلاب .......................... یک قاشق غذاخوری
    نشاسته ...................... 3 قاشق غذاخوری
    شکر........................... 3 قاشق غذاخوری
    شیر............................ 2 لیوان
    زعفران دم کرده............. 2 قاشق غذاخوری


    طرز تهیه:

    شیر سرد را در قابلمه بریزید. نشاسته و شکر را اضافه کنید. آن را هم بزنید تا نشاسته در آن حل شود. قابلمه‌ی شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید. وقتی شیر گرم شد کره ، وانیل ، گلاب وزعفران را اضافه کنید. باز، هم بزنید و صبر کنید تا مایه غلیظ شود. حالا دنت شما آماده است. آن را از روی حرارت بردارید، در ظرف‌های مناسب بریزید و در یخچال بگذارید.
    می‌توانید روی دسر را با میوه ، پودر یا خلال پسته، دارچین، و یا ترافل رنگی تزیین کنید‌.
    برای اینکه دسر را به رنگ‌های دیگر نیز تهیه کنیم می‌توانیم از دارچین به همراه پودر هل و کاکائو حل شده در نصف لیوان آب جوش هم استفاده کنیم و آنها را لایه لایه روی هم بریزیم تا ترکیب زیباتری پیدا کند. (می‌توانیم لایه‌های ژله را نیز در بین آن بکار ببریم).
    شیرین کام باشید.


    گردآوری: تحریریه