بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه خاگینه بروجردی

  • بازدید: 290
خاگینه بروجردی

خاگینه بروجردی

خاگینه بروجردی

  1. مواد لازم:

    مربا (با طعم دلخواه)................... ۵ قاشق غذا خوری
    کره....................................... به مقدار لازم
    نمک ..................................... به مقدار لازم
    تخم مرغ ................................ ۵ عدد
    آرد....................................... ۳ قاشق غذا خوری


    طرز تهیه:

    ۱- ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی بشكنید و خوب با همزن مخلوط كنید.سپس آرد و نمك را مخلوط كرده و كم كم به آن بیفزایید. سپس همه مواد را با همزن دستی یا برقی كاملاً بزنید تا آرد گلوله نداشته باشد.
    ۲- تابه ای را چند لحظه بدون كره روی حرارت بگذارید. سپس كمی كره در تابه بریزید؛ كمی كه داغ شد از مایه آماده شده داخل تابه بریزید و اجازه دهید خودش را بگیرد.
    ۳- سپس خاگینه را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز بپزد. در آخر، خاگینه را در بشقابی برگردانید.
    ۴- بعد روی نیمی از دایره را با مارمالاد یا مربای دلخواهتان استفاده كنید و نیمه دیگر را روی آن برگردانید. سپس به شكل دلخواه برش زده و سرو كنید.
    سایر نکات
    1)بهتر است برای این خاگینه از مربای آلبالو استفاده شود.
    2)در صورت تمایل مقدار آرد را بیشتر كرده و آن را به صورت خمیر درآورید و مربا را وسط آن ریخته و در فر طبخش كنید.
    شیرین کام باشید.


    گردآوری: تحریریه