مواد لازم:
مربا (با طعم دلخواه)................... ۵ قاشق غذا خوری
کره....................................... به مقدار لازم
نمک ..................................... به مقدار لازم
تخم مرغ ................................ ۵ عدد
آرد....................................... ۳ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
۱- ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی بشكنید و خوب با همزن مخلوط كنید.سپس آرد و نمك را مخلوط كرده و كم كم به آن بیفزایید. سپس همه مواد را با همزن دستی یا برقی كاملاً بزنید تا آرد گلوله نداشته باشد.
۲- تابه ای را چند لحظه بدون كره روی حرارت بگذارید. سپس كمی كره در تابه بریزید؛ كمی كه داغ شد از مایه آماده شده داخل تابه بریزید و اجازه دهید خودش را بگیرد.
۳- سپس خاگینه را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز بپزد. در آخر، خاگینه را در بشقابی برگردانید.
۴- بعد روی نیمی از دایره را با مارمالاد یا مربای دلخواهتان استفاده كنید و نیمه دیگر را روی آن برگردانید. سپس به شكل دلخواه برش زده و سرو كنید.
سایر نکات
1)بهتر است برای این خاگینه از مربای آلبالو استفاده شود.
2)در صورت تمایل مقدار آرد را بیشتر كرده و آن را به صورت خمیر درآورید و مربا را وسط آن ریخته و در فر طبخش كنید.
شیرین کام باشید.
گردآوری: تحریریه