مواد لازم:
نعنا تازه.............................. 16 عدد
لیمو ترش............................3 برش نازک
فلفل سیاه........................... 2 قاشق جایخوری
پودر زیره............................ 1.5 قاشق چایخوری
تخم شوید............................ 4 قاشق چایخوری
تخم رازیانه ..........................4 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
• درون ظرفی، تخمهای گشنیز، رازیانه، زیره و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
• درون ظرفی دیگر، ۲ پیمانه آب را روی حرارت کم گرم کنید.
• زمانی که آب در حال گرم شدن است با استفاده از وسیلهای مانند گوشکوب، زنجبیل و برگهای نعنا را کمی له کنید.
• وقتی آب داغ شد،مخلوط نعنا و زنجبیل را همراه با یک قاشق غذاخوری از مواد خشک درون آب بریزید.
• مخلوط فوق را ۵- ۳ دقیقه بجوشانید سپس از روی حرارت برداشته، درب آن را گذاشته و ۳ دقیقه بگذارید به همان حالت باقی بماند.
• برشهای لیمو و چای را از یک صافی رد کنید و درون کاسهای بریزید.
نوش جان
گردآوری: تحریریه