مواد لازم برای 4 نفر:
کاکائو ........................................... ۱ قاشق غذا خوری
شیر............................................. ۱ لیوان
پودر قند....................................... ۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ (زرده) .............................. ۴ عدد
خامه.............................................. ۲۱۰ گرم
شکر.............................................. ۱/۲ پیمانه
ورقه ژلاتین ضخیم ............................ ۳ ورق (اگر نازک بود شش ورق)
طرز تهیه:
۱- زرده های تخم مرغ را با همزن می زنیم.
۲- سپس کم کم شكر را اضافه می كنیم تا كرم رنگ شود.
۳- بعد در ظرف دیگری خامه را با پودر قند هم می زنیم تا فرم بگیرد و از ظرف جدا نشود
۴- سپس كاكائو را در شیر حل می كنیم.
۵- بعد شیر را به زرده تخم مرغ و شكر اضافه می كنیم و هم می زنیم.
۶- بعد خامه را اضافه كرده
۷- ورقه های ژلاتین را در نصف لیوان آب جوش حل كرده و بعدش به مواد فوق اضافه میکنیم
۸- ته ظرف مورد نظر را با كره چرب می كنیم و مواد را داخل ظرف می ریزیم و در یخچال می گذاریم به مدت 1 تا 2 ساعت تا ببندد.
۹- میتونین لابلاش شکلات بریزین.
شیرین کام باشید.
گردآوری: تحریریه