بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر فرانسوی

  • بازدید: 755
دسر فرانسوی

دسر فرانسوی

دسر فرانسوی

  1. مواد لازم برای 4 نفر:

    کاکائو ........................................... ۱ قاشق غذا خوری
    شیر............................................. ۱ لیوان
    پودر قند....................................... ۱ قاشق غذا خوری
    تخم مرغ (زرده) .............................. ۴ عدد
    خامه‏.............................................. ۲۱۰ گرم
    شکر.............................................. ۱/۲ پیمانه
    ورقه ژلاتین ضخیم ............................ ۳ ورق (اگر نازک بود شش ورق)


    طرز تهیه:

    ۱- زرده های تخم مرغ را با همزن می زنیم.
    ۲- سپس کم کم شكر را اضافه می كنیم تا كرم رنگ شود.
    ۳- بعد در ظرف دیگری خامه را با پودر قند هم می زنیم تا فرم بگیرد و از ظرف جدا نشود
    ۴- سپس كاكائو را در شیر حل می كنیم.
    ۵- بعد شیر را به زرده تخم مرغ و شكر اضافه می كنیم و هم می زنیم.
    ۶- بعد خامه را اضافه كرده
    ۷- ورقه های ژلاتین را در نصف لیوان آب جوش حل كرده و بعدش به مواد فوق اضافه میکنیم
    ۸- ته ظرف مورد نظر را با كره چرب می كنیم و مواد را داخل ظرف می ریزیم و در یخچال می گذاریم به مدت 1 تا 2 ساعت تا ببندد.
    ۹- میتونین لابلاش شکلات بریزین.
    شیرین کام باشید.


    گردآوری: تحریریه