بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پودینگ انبه

  • بازدید: 1136
پودینگ انبه

پودینگ انبه

پودینگ انبه

  1. مواد لازم:

    آب انبه ............................ 3 لیوان
    ژلاتین............................... 3 قاشق غذا خوری
    شکر.................................. 6 قاشق غذا خوری
    پودر کاسترد........................ 2 قاشق غذا خوری
    شیر................................... یک و نیم لیوان
    شکر................................... سه چهارم تا نصف پیمانه
    خامه شیرین (قنادی)................ نصف پیمانه


    طرز تهیه:

    1- 6 قاشق غذا خوری شکر را با آب انبه مخلوط کرده ژلاتین را که آب کرده اید را اضافه نمایید
    2- پودر کاسترد و شکر و شیر را مخلوط کرده و حرارت دهید تا به غلظت فرنی برسد. سپس به مخلوط بالا به همراه خامه اضافه نموده و با همزن کمی بزنید تا یک دست شود
    3- مخلوط آماده را در ظرف سرو ریخته و در یخچال قرار دهید تا کاملا بسته شود
    4- این پودینگ انعطاف پذیر بوده و به راحتی از قالب جدا میشود.
    شیرین کام باشید.


    گردآوری: تحریریه