مواد لازم:
آب انبه ............................ 3 لیوان
ژلاتین............................... 3 قاشق غذا خوری
شکر.................................. 6 قاشق غذا خوری
پودر کاسترد........................ 2 قاشق غذا خوری
شیر................................... یک و نیم لیوان
شکر................................... سه چهارم تا نصف پیمانه
خامه شیرین (قنادی)................ نصف پیمانه
طرز تهیه:
1- 6 قاشق غذا خوری شکر را با آب انبه مخلوط کرده ژلاتین را که آب کرده اید را اضافه نمایید
2- پودر کاسترد و شکر و شیر را مخلوط کرده و حرارت دهید تا به غلظت فرنی برسد. سپس به مخلوط بالا به همراه خامه اضافه نموده و با همزن کمی بزنید تا یک دست شود
3- مخلوط آماده را در ظرف سرو ریخته و در یخچال قرار دهید تا کاملا بسته شود
4- این پودینگ انعطاف پذیر بوده و به راحتی از قالب جدا میشود.
شیرین کام باشید.
گردآوری: تحریریه