بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پودینگ موزی

  • بازدید: 1466
پودینگ موزی

پودینگ موزی

پودینگ موزی

  1. مواد لازم:

    شیر (کم چرب)..................................... ۲ پیمانه
    تخم مرغ (زرده).................................... ۳ عدد
    شکر.................................................. ۱/۳ پیمانه
    نشاسته ذرت........................................ ۳ قاشق غذا خوری
    موز رسیده نازک ورقه شده....................... ۴ عدد
    بیسکویت خرد شده برای سرو کردن............ به مقدار لازم
    خامه زده شده زده شده برای سرو کردن....... به مقدار لازم
    نمک.................................................... به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    ۱- در یک قابلمه بزرگی تا ارتفاع 5 سانتی‌متر آب بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. یک پیرکس که طولی به اندازه قابلمه‌تان داشته باشد انتخاب کنید سپس در آن شیر، زرده تخم‌مرغ، شکر، نشاسته ذرت و کمی نمک را با هم زن مخلوط کنید تا یک دست شود.
    ۲- پیرکس را روی قابلمه آب جوش قرار داده و مواد را هم بزنید تا قوام بیاید، پس از 10 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید.
    ۳- موز‌ها را بین 6 کاسه 10 سانتی‌متری تقسیم کنید ( یا از یک ظرف 1.5 لیتری استفاده کنید). مخلوط پودینگ داغ را روی موز‌ها بریزید. روی آن را صاف کرده و موزها را غوطه ور کنید. روی آن را با نایلون یا سلفون پوشانده و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد، 1 ساعت یا یک شب. در صورت تمایل آن را با بیسکویت خرد شده و خامه زده شده تزئین کنید.
    شیرین کام باشید.


    گردآوری: تحریریه