بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه رول موز و خرما با خمیر یوفکا

  • بازدید: 935
رول موز و خرما با خمیر یوفکا

رول موز و خرما با خمیر یوفکا

رول موز و خرما با خمیر یوفکا

  1. مواد لازم:

    خمیر یوفکا مستطیلی: ۶ برگ
    موز: سه عدد
    خرما: ۱۲ عدد
    گردو: یک فنجان
    شکر: ۶ قاشق چایخوری
    کره ذوب شده: ۱۰۰ گرم


    روش تهیه:

    خمیر یوفکا را از فریزر خارج کرده و می‌گذاریم تا از حالت انجماد خارج شود. (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود، این کار باعث می‌شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت‌تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود. در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید)
    یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته می‌کنیم و مقداری شکر بر روی آن می‌پاشیم، سپس لایه دوم را برداشته و بر روی لایه اول قرار می‌دهیم آن را نیز مطابق قبل یه خوبی مرطوب کرده و رویش شکر می‌پاشیم، سپس موز را به همراه خرما له شده و گردو در وسط خمیر گذاشته و آن را رول می‌کنیم.
    رول‌ها را در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده به طوریکه لایه بالایی خمیر کاملا طلایی شود.


    گردآوری: تحریریه