بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه چیز کیک گیلاس

  • بازدید: 855
چیز کیک گیلاس

چیز کیک گیلاس

چیز کیک گیلاس

  1. مواد لازم:

    ۲۵۰ گرم بیسکوئیت شکلاتی


    ۱۲۵ گرم کره آب شده


    ۳ قاشق چایخوری پودر ژلاتین


    ۱/۲ پیمانه آب


    ۲۵۰ گرم پنیر خامه‌ای


    ۱۶۵ شکر


    ۱ قاشق آب لیموی تازه


    ۳۰۰ گرم خامه فرم گرفته


    ۱ قوطی کمپوت گیلاس


    برای تاپینگ (روی کیک): 


    ۱ قاشق آرد ذرت


    ۱قاشق شکر


    آب کمپوت



    طرز تهیه:

    بیسکوئیت را داخل غذاساز بریزید تا کاملا ریز شود. کره را اضافه کرده میکس کنید تا کره کاملا مخلوط شود. داخل قالب ۲۰ سانتی ریخته وکاملا کف و دیواره قالب را پوشش داده و پرس کنید. به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود. 

    ژلاتین را روی اب بپاشید و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید و هم بزنید تا کاملا حل شود. 


    پنیر، اب لیمو و شکر با همزن بزنید تا کاملا نرم شوند. خامه فرم گرفته را اضافه کرده و با لیسک هم بزنید در اخر ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. 


    گیلاس را از اب کمپوت خارج کرده دانه ان را جدا کنید و روی حوله کاغذی بگذاری تا اب ان خارج شود. 


    ۱/۳ موادپنیری را داخل قالب بیسکوئیت ریخته نصف گیلاس‌ها را روی ان بریزید. لایه بعدی پنیر را ریخته، گیلاس بریزید و لایه اخر پنیر را ریخته روی ان را صاف کنید. در یخچال قرار دهید تا سفت شود. 


    برای تاپینگ آب کمپوت، ارد ذرت و شکر راداخل قابلمه ریخته روی حرارت قرار دهید، هم بزنید تا بجوشد. کم کم سفت‌تر شده و مثل شیره مربا می‌شود. بگذارید تا خنک شود و روی چیز کیک بریزید.