مواد لازم:
بیسکویت دایجستیو ................ به تعداد لازم
شیر ................................ ۲ پیمانه
شیرین کننده ماردین ................ 2 /1 پیمانه
وانیل ............................... 8 /1 پیمانه قاشق چای خوری
پودر کاکایو ......................... ۲ قاشق سوپ خوری
پودر ژلاتین ......................... 2 /1 و ۴ قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ ...................... ۲ عدد
خامه ................................ ۱۵۰ گرم
پودر شکلات ....................... به میزان لازم
سس شکلات ....................... به میزان لازم
طرز تهیه:
زردههای تخم مرغ را به همراه ۲ قاشق سوپ خوری از شیرین کننده ماردین و وانیل با همزن بزنید تا سفید رنگ و پوک شود. شیر را به همراه باقی ماننده شیرین کننده ماردین و پودر کاکائو روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
پودر ژلاتین را به همراه نصف پیمانه آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا کاملا شفاف و یکدست شود. مخلوط ژلاتین حل شده را با شیربه مخلوط زرده اضافه کنید. در آخر خامه را نیز اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود. این مایه را درون قالبهای کوچک ریخته و به مدت ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود. سپس روی بیسکویتها را کمی خامه مالیده و سرو نمایید.
نوش جان