بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر ژلاتینی بیسکوییت و شکلات

  • بازدید: 325
دسر ژلاتینی بیسکوییت و شکلات

دسر ژلاتینی بیسکوییت و شکلات

دسر ژلاتینی بیسکوییت و شکلات

  1. مواد لازم:

    بیسکویت دایجستیو ................  به تعداد لازم
    شیر ................................ ۲ پیمانه
    شیرین کننده ماردین ................ 2  /1 پیمانه
    وانیل ............................... 8  /1 پیمانه قاشق چای خوری
    پودر کاکایو ......................... ۲ قاشق سوپ خوری
    پودر ژلاتین ......................... 2  /1 و ۴ قاشق چای خوری
    زرده تخم مرغ ...................... ۲ عدد
    خامه ................................ ۱۵۰ گرم
    پودر شکلات ....................... به میزان لازم
    سس شکلات ....................... به میزان لازم


    طرز تهیه:

     زرده‌های تخم مرغ را به همراه ۲ قاشق سوپ خوری از شیرین  کننده ماردین و وانیل با همزن بزنید تا سفید رنگ و پوک شود. شیر را به همراه باقی ماننده شیرین کننده ماردین و پودر کاکائو روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. 

     پودر ژلاتین را به همراه نصف پیمانه آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا کاملا شفاف و یکدست شود. مخلوط ژلاتین حل شده را با شیربه مخلوط زرده اضافه کنید. در آخر خامه را نیز اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود. این مایه را درون قالب‌های کوچک ریخته و به مدت ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود. سپس روی بیسکویت‌ها را کمی خامه مالیده و سرو نمایید.
     

    نوش جان