بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی خشک گردویی

  • بازدید: 254
شیرینی خشک گردویی

شیرینی خشک گردویی

شیرینی خشک گردویی

  1. مواد لازم:

    آرد سفید ............................... 250 گرم
    روغن ................................. 125 گرم
    خاک‌ قند ............................... یک قاشق سوپخوری
    وانیل یا زنجبیل کوبیده ................ یک قاشق چایخوری
    گردو خرد شده ریز .................... 100 گرم
     


    طرز تهیه:

    ابتدا روغن، خاک‌قند و وانیل را مخلوط کرده، سپس گردو را به آن اضافه و بعد آرد را می‌ریزیم و ورز می‌دهیم. فر را روی 300 درجه سانتی‌گراد قرار داده و بعد سینی فر را با کاغذ مخصوص شیرینی می‌پوشانیم و با خمیر، قالب به صورت‌های گرد، لوزی، گل، مثلث و ... زده و ‌به دلخواه خودتان در سینی فر بچینید و به مدت 20 دقیقه بگذارید تا بپزد و بعد سینی را از فر خارج کرده، وقتی خنک شد در یک ظرف خاک‌قند ریخته و این شرینی‌ها را درون خاک‌قند بغلتانید، سپس در یک ظرف بچینید، برای تزئین می‌توانید از پودر پسته استفاده کنید.

    نوش جان