بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دمنوش چای و لیمو

  • بازدید: 206
دمنوش چای و لیمو

دمنوش چای و لیمو

دمنوش چای و لیمو

  1. مواد لازم:

    آب ................................ ۴ لیوان
    شکر قهوه ای ..................... ۳/۴ پیمانه
    زنجبیل ............................ ۱/۴ پیمانه
    چای کیسه ای ..................... ۳ عدد
    لیمو ............................... ۲ عدد
    عسل ............................... ۳ قاشق غذاخوری


    طرز تهیه:


    1. آب را به همراه شکر قهوه ای و زنجبیل رنده شده در قابلمه ای بریزید و بجوشانید. سپس دما را کم کرده و اجازه دهید برای 20 دقیقه قل بزند.

    2. آن را از روی حرارت بردارید و چای های کیسه ای را در آن بگذارید و اجازه دهید حدود 3 تا 5 دقیقه تا میزان طعم و رنگ مورد نظر را به خود بگیرد، در آن بماند. سپس کیسه های چای را از آن خارج کنید.

    3. آب لیمو و عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آن را گرم بنوشید.
     

    نوش جان