مواد لازم:
آب ................................ ۴ لیوان
شکر قهوه ای ..................... ۳/۴ پیمانه
زنجبیل ............................ ۱/۴ پیمانه
چای کیسه ای ..................... ۳ عدد
لیمو ............................... ۲ عدد
عسل ............................... ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. آب را به همراه شکر قهوه ای و زنجبیل رنده شده در قابلمه ای بریزید و بجوشانید. سپس دما را کم کرده و اجازه دهید برای 20 دقیقه قل بزند.
2. آن را از روی حرارت بردارید و چای های کیسه ای را در آن بگذارید و اجازه دهید حدود 3 تا 5 دقیقه تا میزان طعم و رنگ مورد نظر را به خود بگیرد، در آن بماند. سپس کیسه های چای را از آن خارج کنید.
3. آب لیمو و عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آن را گرم بنوشید.
نوش جان